Zoek
Sluit dit zoekvak.
Laden Evenementen

AGENDA

Op 26 mei organiseren we een onvergetelijke autozoektocht en we willen jou en je vrienden er heel graag bij!

Onze autozoektocht gaat door op zondag 26 mei 2024, startend bij Calora in Wetteren. We openen onze deuren om 9u en de zoektocht gaat van start om 10u.

Doorheen deze dag zorgen wij voor ontbijt, lunch en diner tijdens de zoektocht. Je hoeft dus alleen maar deel te nemen en te genieten!

Voor slechts €95 per persoon kan je de hele dag deelnemen, inclusief alle maaltijden. Als je alleen naar ons diner kan komen, is de prijs €45 per persoon.

Vergeet niet, je kunt maximaal met 4 personen per wagen deelnemen.

Wat staat er op het programma: De autozoektocht zit boordevol leuke proeven en activiteiten om je bezig te houden tijdens de rit.

En last but not least, er zijn fantastische prijzen te winnen, waaronder een geweldige hoofdprijs voor de winnaar en verschillende prijzen in onze tombola!

Het is super makkelijk om je in te schrijven! Je kunt dit doen via onze website of door de QR-code te scannen die op onze flyer staat. Zo simpel is het!

Wacht niet te lang met inschrijven, want de plaatsen zijn beperkt en we willen jou er graag bij hebben voor deze spannende dag!

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@kiwanisstrop.be

We kijken ernaar uit om samen met jou op 26 mei op pad te gaan!

Contact to Listing Owner

Captcha Code